öppen
aktivitet

Dialogmöte Malmö Fair Trade City

Den som är intresserad av eko/reko och Fair Trade ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Bergsgatan 17 Malmö
2011-03-20 23:59

Den som är intresserad av eko/​reko och Fair Trade är varmt välkommen att hänga med på detta möte med Malmö Fair Trade City. För CiPs del vore det kul om någon hade lust att dra lite i den Fair Trade-spaning vi genomfört de tre senaste åren. Även om man bara vill gå dit och lyssna går det såklart också bra.​

Välkommen på dialogmöte med Malmö Fairtrade City!

På dialogmötet den 24 mars kommer vi att berätta om Malmö Fairtrade City och planerade aktiviteter under 2011 samtidigt som vi gärna vill ta del av dina åsikter och idéer.​

På mötet kommer vi att spåna tillsammans kring hur vi bäst synliggör World Fair Trade Day i Malmö dem 14 maj. World Fair Trade Day är en internationell dag som firas årligen runt om i världen. Genom aktiviteter denna dag är syftet att lyfta frågor kring rättvis handel samtidigt som vi vill berätta för Malmöborna att de bor i en Fairtrade City och vad detta innebär. Har du idéer på roliga aktiviteter som vi kan genomföra den 14 maj så dela gärna med dig av dessa under mötet!

Torsdag 24 mars, kl 18-20
Miljöförvaltningen, Bergsgatan 17

<p dold@mail em>(parallellt med anmälan här på CiP)
Vi ser fram emot ett spännande möte!
Vi bjuder på vegetarisk ekologisk smörgås, ange eventuella allergier vid anmälan.​

Om du inte har möjlighet att delta på mötet, men är intresserad av att engagera dig ändå, så
meddela gärna det via e-post till adressen ovan.​

Tags: mat fika diskussion

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.