öppen
aktivitet

Attraktionslagen film & fika St. Eriksplan Stockholm

Attraktionslagen - Du skapar ditt liv NU! Kom ti...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stockholm
Kostnad 100

Attraktionslagen - Du skapar ditt liv NU!

Kom till filmvisning och fika varje vecka på Vibera!

Ingen föranmälan behövs.​

För mer information gå in på www.​vibera.​se

Idag finns det forskning som visar att dina tankar och känslor har mätbara frekvenser, är magnetiska och styrs av resonanslagen. Oro och stress t. ex sänder ut en oharmonisk vibration som gör dig till en problemmagnet.​

Filmerna vi visar på onsdagar är inspelningar från Workshops med Abraham-Hicks. De har inspirerat människor i över tjugo år. Miljontals har tagit del av deras böcker, filmer och workshops. De förmedlar med skärpa och humor att vi inte är offer för någonting utanför oss själva, tvärtom - det går att leva i frihet och glädje bara vi kan lära oss att flyta medströms i ”livets flod”! I början av februari hade Oprah Winfrey ett helt program med några av de lärare som lär ut attraktionens lag. Det blev en sådan succé att de fick komma tillbaka två dagar senare för en special.

Vad folk säger:

Först var jag misstänksam, trodde det bara handlade om hur man fixar alla prylar man vill ha, drömkillen, drömjobbet, drömbilen, men där hade jag fel! De ger sig inte förrens vi fattar att det är oss själva vi längtar efter!

Jag blev förälskad i varje person i filmen! Det var otroligt hur jag kunde applicera svaren de fick på situationer i mitt eget liv!

Vi ser på film, får möjlighet att prova Quantum Pulsen (10 min.​) för att höja vibrationen och sedan fikar vi. Filmerna är på engelska utan text.​

Kom varje vecka eller droppa in när du har lust! det finns också en studiegrupp som träffas var tredje vecka där vi på olika sätt undersöker vad det är vi egentligen vill skapa och hur vi hindrar oss själva på olika sätt.

För mer information om vad filmerna innehåller och vad Quantum Pulsen gör gå in på www.​vibera.​se

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.