öppen
aktivitet

A State of Trance 500

Hello alla Trancelovers! Hade tänkt höra om här ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Den Bosch, Holland Övriga
Kostnad 40?

Hello alla Trancelovers!

Hade tänkt höra om här finns några cippare som är intresserade av att åka ner till Holland den 9/​4 för att uppleva A State Of Trance 500?

Kolla in: http://www.​youtube.​com/​watch?​v=​iFXjeNUPi08 ;)

Line up: Armin van Buuren, Alex M.​O.​R.​P.​H.​, Aly & Fila, Andy Moor, Arnej, Arty, Ashley Wallbridge, Ben Gold, Cosmic Gate, Daniel Kandi, Eco, Gareth Emery, John o’ Callaghan, Markus Schulz, Mat Zo, Menno de Jong, Myon & Shane 54, Ørjan Nilsen, Paul Oakenfold, Roger Shah, Sean Tyas, Sied van Riel, Signum, Tenishia, Ummet Ozcan and W&W.​</span>

För mer info och biljettköp: http://astateoftrance.​com</a>

Finns lite olika alternativ på paketpriser med resa och boende om man skulle vilja ha det eller så köper man sin biljett och så fixar vi boende och transport sen när det närmar sig.=)

/​Linda

Tags: resa

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.