Favorit
plats
Tillbaka

Skeppsbron 2

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
040-30 62 02
Skeppsbron 2

Utsikten över vattnet är bara en av våra aptitretare.<br />Vår matsal är byggd som en veranda i vinkel och är ljus och luftig och varm och ombonad på samma gång, med många personliga detaljer. Restaurangen kan ta upp till 180 gäster. Att läget bjuder på rikligt med havsluft, gör knappast saken sämre. Överallt har du utsikt över kanalen. På sommaren öppnar vi upp och du kan sitta ute och höra vattnet klucka mot kajen.<br /><br />Ibland är det trevligt med en egen krog<br />Ibland vill man helt enkelt ha lite förnäm avskildhet, även när man är på krogen. Inte för att andra gäster skulle utgöra något problem, men känslan av avskildhet är nästan som att ha ett alldeles eget ställe. Ett ställe där du och dina gäster får exklusiv uppmärksamhet, total service och - naturligtvis - god mat och dryck. Och sedan har vi ju det där med att hålla tal; det räcker kanske att de närmaste får ta del av det.<br /><br />Företagsfest, jubileum, kick off, födelsedagsfest eller släktmiddag. Välkomna till Skeppsbron Privat eller Skeppsbron Vinkällare.

Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.