Trevlig
plats
Tillbaka

The Bishops Arms

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
031-24 00 50
Järntorget 6 413 04 Göteborg
<br /> The Bishops Arms i Göteborg Järntorget<br /> <br /> Email: bishops.jarntorget@elite.se

<br /> The Bishop's Arms finns idag på fler än 30 platser över hela Sverige - från Malmö i söder till Luleå i norr.

<br /> The Bishop's Arms har stans bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Vi erbjuder 20 sorters öl på fat, 84 sorters öl på flaska samt upp till 260 sorters single malt whisky.

<br /> The Bishop's Arms välutbildade och kunniga personal guidar dig gärna genom det stora sortimentet och anordnar även öl och whiskyprovningar efter önskemål.

<br /> The Bishops Arms är en autentisk engelsk miljö, platsbyggd av material och rekvisita inköpt i England. Varje inredning är unik och en upplevelse i sig själv.

<br /> The Bishops Arms erbjuder en varierad och prisvärd meny för olika tillfällen. Se aktuell meny under menyfliken på respektive pubs sida.

<br /> That's it!

<br /> Vi har gjort det enkelt för oss. Vår publik gillar att prata med varandra. Därför har vi låg volym på musiken, ingen trubadur, inga spelmaskiner och inga teveapparater.

<br /> Välkommen till Bishops Arms!

Se vad vi har gjort här

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.