Kalendern

Lust att hitta på något?

Gör det tillsammans med andra Citypolare. Anmäl dig här och nu, eller skapa din egen aktivitet.
Ser du något du gillar och vill hänga med?
Aktiviteter Skapa aktivitet Min sida
Du har inte rätt att ändra i detta evenemang!


Skapa en aktivitet

Här är alla välkomna att skapa aktiviteter av alla slag oavsett typ av medlemskap. Läs om de olika alternativen till höger om du känner dig osäker.

Du kan även välja att lägga upp följande i kalendern.
Privat aktivitet Tips Biljett

Vad innebär det?

Som ny medlem kan det vara lite svårt att förstå hur allt hänger ihop, så här är en beskrivning av de olika alternativen.
Skulle du ångra dig senare går det att ändra så att fler får tillgång till din aktivitet. (Du kan dock inte begränsa mer efter att aktiviteten publicerats).

  • En Öppen aktivitet kan man se oavsett om man är inloggad på sidan eller ej. Det är därför fritt för vem som helst att hänga med.
  • Väljer man att skapa en Plusaktivitet kan endast medlemmar som har ett Plusmedlemskap anmäla sig till aktiviteten.
  • När du varit med ett tag och lärt känna lite nya vänner, kan det ibland vara trevligt att bara träffa dem. Då kan man skapa en Privat aktivitet. Alla inbjudna kan anmäla sig oavsett om de är Plusmedlemmar eller ej.
  • Hittar du något roligt men inte kan gå själv så kan du alltid lägga in det som ett Tips. Då kan andra medlemmar enkelt göra om det till en aktivitet om de vill gå.
  • Har du fått förhinder och har biljetter över, då kan du lägga upp en Biljett. Där är säkert någon som är intresserad av att ta över dina biljetter.

Var vill du ha din aktivitet?

Hitta inspiration
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.