Kalendern

Lust att hitta på något?

Gör det tillsammans med andra Citypolare. Anmäl dig här och nu, eller skapa din egen aktivitet.
Ser du något du gillar och vill hänga med?
Aktiviteter Skapa aktivitet Min sida
Du har inte rätt att ändra i detta evenemang!


Skapa en aktivitet

Här är alla välkomna att skapa aktiviteter av alla slag oavsett typ av medlemskap. Läs om de olika alternativen till höger om du känner dig osäker.

Digitala aktiviteter

Just nu vill vi tipsa lite extra om möjligheten att arrangera digitala aktiviteter. Både för att träffa fler från andra städer, men även för att inkludera de som fortfarande sitter hemma i isolering på grund av Corona.

Läs mer om digitala event...

Vad innebär det?

Som ny medlem kan det vara lite svårt att förstå hur allt hänger ihop, så här är en beskrivning av de olika alternativen.
Skulle du ångra dig senare går det att ändra så att fler får tillgång till din aktivitet. (Du kan dock inte begränsa mer efter att aktiviteten publicerats).

  • En Öppen aktivitet kan man se oavsett om man är inloggad på sidan eller ej. Det är därför fritt för vem som helst att hänga med.
  • Väljer man att skapa en Plusaktivitet kan endast medlemmar som har ett Plusmedlemskap anmäla sig till aktiviteten.
  • När du varit med ett tag och lärt känna lite nya vänner, kan det ibland vara trevligt att bara träffa dem. Då kan man skapa en Privat aktivitet. Alla inbjudna kan anmäla sig oavsett om de är Plusmedlemmar eller ej.
  • Hittar du något roligt men inte kan gå själv så kan du alltid lägga in det som ett Tips. Då kan andra medlemmar enkelt göra om det till en aktivitet om de vill gå.
  • Har du fått förhinder och har biljetter över, då kan du lägga upp en Biljett. Där är säkert någon som är intresserad av att ta över dina biljetter.

Var vill du ha din aktivitet?

Hitta inspiration
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare