öppen
aktivitet

The Mystery of Banksy i Malmö!

Blockbusterutställningen om Street art superstjärn...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Amiralen Amiralsgatan 35, Malmö Helsingborg
Kostnad 160,-, 140,-
2023-03-21 23:59
2 (Annars ställs aktiviteten in)
14 (5 platser kvar)

Den här utställningen har jag hört en del om och jag tror att den är riktigt spännande. Jag lägger ut det som ett Helsingborgsevenemang, men utställningen är alltså i Malmö. Kul om vi blir ett blandat gäng Malmö/​Hbg-Cippare! Jag har förbokat 10 biljetter och i så fall får vi då grupprabatt= 160,-/​pers, 140,- för stud o pensionärer. Jag kommer att stämma av med biljettkontoret två dagar innan. Observera därför sista anmälningsdag tisdag 21.​3. Naturligtvis är det inget i vägen för att själv köpa biljett (eller boka så får du grupp-priset antar jag) och hänga på gruppen! Om det blir fler än 10 anmälda så maila mig, så ska jag se vad jag kan göra. Ingångstiden är satt till 16.​00-16.​30 och vi träffas utanför ca 15.​45. Räkna med 1,5-2 timmar på utställningen. Är det sen läge för en bit mat eller annat så improviserar vi nåt ihop!

Ann-Charlotte/​168:an

Läs mer om utställningen på:

https://mystery-banksy.​se/​

Tags: kultur mat fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.