öppen
aktivitet

Julkonsert

med Kammarkören Vox Mariae och Ragnar Bohlin
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Maria kyrka Helsingborg
Kostnad Fri entré

Den eminente kördirigenten Ragnar Bohlin har slagit sig ner i Helsingborg och leder den här kvällen kammarkören Vox Mariae i ett härligt julprogram! Kan det sen bli mer stämningsfullt än i Maria kyrkan centralt i Helsingborg? Själv sjunger jag i kören så jag kommer inte att möta er som vanligt utan ni "hittar er själva" i gruppen (förhoppningsvis stor grupp?​! ;)) Ragnar Bohlin kommer från känd musikerfamilj i Lund och har varit kördirigent för San Franciscos symfoniorkesters kör i många år. Vi i kören svävar på moln över att få ha Ragnar som sin ledare och jag är övertygad om att det kommer att märkas till sista rad i kyrkan! Behöver jag säga mer?​? :) Vox Mariae är en kör som har existerat i 5 år, men endast som projektkör, dvs vi har setts en gång i månaden för rep och sedan sång under en högmässa. Sedan Ragnar började sin tjänst så satsar vi nu på att bli en riktigt bra kör med höga ambitioner. Svårt att säga hur fullt det blir, men säg att ni träffas 20 minuter innan, dvs 16.​40 på kyrktrappan. Väl mött!

Tags: musik sång

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.