öppen
aktivitet
Tillbaka

GLASS I KAIRO

Vandra till Kairo
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara inloggad.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Kalhälls pendelstation , mot BÅLSTA Stockholm

Denna vandring är en egen uppfinning. Därför kallar jag den " Marialeden "

Vi ska vandra från en pendellinje till en helt annan. Och vi ska vandra från en Kommun till en helt annan. På så sätt är den udda. Vi startar i Kalhäll och avslutar i Upplands Väsby. Bussen från Kalhäll går 10.​43. Den går till Ängsjö. Där äter vi lunch . Medhavd matsäck eller köpt mat från deras restaurang , de har lite lättare rätter och smörgåsar. Med fin utsikt vid fina Ängsjö över ängar och Mälaren äter vi i lugn och ro , sen vandrar vi till Kairo. Ja , stället heter faktiskt så !! Där finns fikaservering och sjö med badplats . Och där äter vi glass eller fikar , och tittar på pyramider. Ja, det finns pyramider där , trot eller ej ! Ska vi slå vad ? ? Efter det vandrar vi vidare till Upplands Väsby station. Hela vandringen är ca 7.​5 km. Det är mycket lätt att gå , förutom en tuff backe direkt efter Kairo. men då är vi ju pigga efter rasten. Blandat hela tiden med fina skogar , vägar , grus och asfalt , ängar , vatten , röda hus , boskap .

Kom i tid , bussarna går sällan till Ängsjö ! Häng med på en fin , lite udda vandring i förhoppningsvis en vacker sommardag i augusti.​

VÄLKOMNA !!

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.