öppen
aktivitet

Sommarglass på Gelaterian

Guld, Silver och Brons i Glass-SM!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Grönsakstorget 1 Göteborg
2022-07-07 15:30

Gelaterian på Grönsakstorget har vunnit Guld, Silver och Brons på Glass-SM år 2019 och år 2022! Bara det gör att jag blir riktigt nyfiken på att testa deras glass! Jag har hört ryktas att hasselnötsglassen ska vara något alldeles speciellt!

Ryktet säger tyvärr att kön till Gelaterian också kan vara något alldeles speciellt ... vid soligt och varmt väder! Men jag hoppas att vi inte behöver stå i kö så länge denna måndagseftermiddag. Om det inte finns några lediga bord föreslår jag att vi tar vår inköpta glass med oss och slår oss ner i närheten av kanalen - t.​ex. på Floras kulle (ta gärna med något att sitta på). Vid regn kan aktiviteten komma att ställas in.​

Mer info om Gelaterian och deras glass hittar du här: <a target="_blank" href="https://sv-se.facebook.com/gelaterian/" target="_blank">Gelaterian Göteborg - Startsida | Facebook</a>

Jag hoppas på sällskap!

Tags: fika promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.