öppen
aktivitet

SVANPALATSET

En fantastisk dag !!!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kungsängens pendelstation , vid spärrarna Pendeltåget mot BÅLSTA ! Stockholm

Ja , det heter faktiskt så . Varför ska jag förklara när vi ses . Detta är en fantastisk vandring ! Och restaurangbesök. Vi ses vid spärrarna och tar en buss till Lillsjön. Därifrån vandrar vi till en annan sjö som heter Örnässjön . Där ligger det fina SVANPALATSET ( f.​d Örnäs Herrgård ) . Vi tar matrast eller fika eller glass , vad ni vill. Man kan också hyra roddbåtar där . Sen ev. delar vi på oss. De som vill gå en kortare vandring går SAMMA VÄG tillbaka . ( ca 4-5 km. sammanlagt ) . Vi som går ca 2 - 2.​5 km. längre går runt HELA Örnnässjön. Där finns många hästar och stall , röda stugor , fält och ängar mm. Ta solkeps för det är ett öppet landskap . Det är väldigt lätt att gå överallt, breda stigar eller grusvägar och INGA backar ! Väldigt avkopplande !!

Detta är en fantastiskt fin vandring . Om man går HELA varvet blir det ca 7.​5 km.​

Välkomna till Kungssängen !!

Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.