öppen
aktivitet

FLOTTSBRO VÄRDSHUS

Gömt friluftsställe
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Huddinge pendelstation , i tunneln Huddinge Stockholm

Har nyss upptäckt detta ställe , hade ingen aning om att det fanns. Kom i tid , bussen går 11.​04. ( buss 714 om nån kommer sent ) . Vi ses nere i tunneln. Vi åker till ändhållsplatsen , Flottsbro , och där finns en hel del att göra. Vi börjar med att vandra Utkiksrundan som är ca 3.​5-4 km lång. Den leder till värdshuset , där vi äter lunch. Helt normala priser , ej dyrt . Medhavd matsäck går ju också bra . Sen finns kanoter och trampbåtar , badplats med sandstrand, minigolf , skidbacke och fler korta slingor på 1-3 km . Vattnet heter Albysjön . Man måste ju inte vandra , man kan gå direkt till Värdshuset och äta/​fika eller göra andra saker. Själv tänker jag vandra och sen hyra trampbåt. Det finns 2 bussar att välja på tillbaka, 14.​32 och 17.​32 . Så det finns valmöjligheter. Man kan ju kanske bestämma på plats beroende på vädret . En stor bilparkering finns vid ändhållplatsen för bussen.​

VÄLKOMNA TILL FLOTTSBRO , en lite gömd pärla.​

Tags: båt promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.