öppen
aktivitet

Tågresa Strömstad/Koster

En minisemester på en dag med tåg och båt.
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Innanför entré Drottningtorget 6.55 Göteborg Centralstation Göteborg
Kostnad 280 kr resa plus mat
2022-05-18 23:59
3 (Annars ställs aktiviteten in)
10 (0 platser kvar)

Vi gör en heldag med tåg upp till Strömstad 7.​10 och tar båten ut till Koster (<a target="_blank" href="https://www.vastsverige.com/stromstad/leder/vandra-pa-sydkoster/?site=5" target="_blank">info Sydkoster</a>) där vi anländer 10.​40. Att turen är lagd så tidigt beror på att det är långt till nästa tåg. Vi lämnar Koster 13.​10 och gör ett uppehåll i Strömstad för restaurangbesök. Blir vi många reserverar jag plats på lämplig krog. Vi åker därifrån 16.​25 och är hemma 19.​20. Det går också att ta ett tåg 2 tim senare. Ta med matsäck för tåget upp om du inte hunnit äta frukost och spara något för att ha på ön. Kostnad för resa med ToGo 140 kr till Koster. Hem 35 kr för båten och sedan 105 för tåget. Detta om du måste lägga till alla zonerna. Välkomna till en skön dag i skärgården med förhoppningsvis fint väder. Resan genomförs även om det regnar och blåser. Var och en står för sina kostnader. /Klas

Tags: båt lokaltåg

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.