öppen
aktivitet
Tillbaka

KinoKonst: da Vinci på Louvren

En guidad visning på vita duken!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara inloggad.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Biografen Kino
CiP-betygCiP-betygCiP-betygCiP-betygCiP-betyg
Kyrkogatan 3, Lund (046 - 30 30 80 till Biografen Kino) Lund

OBS! Som vanligt dricker jag gärna en Cortado före. Vid 12.​15-tiden! Vill någon köpa till mej hos Love Coffee, så byter jag mot gratis entré. ☕️ ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️ Någon/​några som vill vidga vyerna och hänga med till Louvren i Paris? Kl 13.​00 i salong 1. Glöm ej Vaccinationspass och Legitimation!

Välkomna / Ingrid 🪞🖼🪟🪐🧄🚲🦽

I samband med 500-årsminnet kan vi nu se den enorma da Vinci-utställningen som visades på Louvren. Häng med på en guidad visning på vita duken.​

Utställningen har hittills haft över 1 miljon besökare. Nu har den filmats nattetid utan publik, för att skapa en exklusiv guidad tur till biobesökaren. Ett unikt tillfälle att beskåda målningarna på nära håll. Just måleriet står i centrum, och hur han återskapade världen – ”måleriets vetenskap” – som han kallade det. Louvrens kuratorer är expertguider.​

Biljetter: 120 kr (25% rabatt för studenter, ungdomar under 26 år och Kinovänner, 10% scenpass och medlemmar i konstföreningar anslutna till Sveriges konstföreningar)

Tags: film kultur

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.