öppen
aktivitet

Bokmagasinet #3

I Bokmagasinet #3 samtalar vi om USA efter Trump,
Fler tips på aktiviteter.
Citypolarna har gett Stadsbiblioteket i Sthlm tillåtelse att arrangera aktiviteter på siten.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Stadsbibliotekets aula Odengatan 61D Stockholm

Avsnitt tre av Bokmagasinet bjuder på samtal med journalisten Erik Bergin, som ger sin bild av ett Amerika i jakt på en ny identitet och riktning i boken ”Efter Trump”. Hur kommer det sig att allt färre amerikaner är överens till och med om vad som är sant och falskt? Anna Dahlqvist debuterar med romanen ”Det är tropiska nätter nu”. Den onaturligt heta sommaren, skräcken för bränder, översvämningar, hungersnöd och vattenbrist tvingar Clara till den psykiatriska avdelningen. I ”Stormaktsskärgård” berättar Niklas Eriksson om hur staten omformade farlederna och gjorde det möjligt för handelssjöfarten att röra sig bland skären. Han skildrar ett landskaps historia i gränslandet mellan stormakt och öppet hav.​

Programledare: Patrik Schylström, bibliotekarie.​

I samarbete med Bokförlaget Atlas, Kunskapshuset Förlag och Nordic Academic Press

Plats: Stadsbibliotekets aula, Odengatan 61 D och via livesändning på facebook.​

Tags: diskussion

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.