öppen
aktivitet

Aw på Port Arthur 39:- fina grejer

Mat innan bion eller bara träffas för aw
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Port Arthur
Gamla Ceresgatan 3 (031-7790705 till Port Arthur) Göteborg

Ska vi ta en aw igen på detta härliga generösa stället?​
Vi är några som ska se Psykos i Stockholm på Aftonstjärnan så då passar det bra. Men mat passar ju för alla :-) och lite trevlig gemenskap e ju aldrig fel. Det är inte så kinkigt på tiden. Slink in när du kan mellan 17 och 19. Jag ska prova komma lite innan för att paxa bord. I dagens läge får man inte flytta runt på möblerna så blir vi många kan det bli 2 bord men ingen ska behöva sitta ensam i allafall. Och så klart inte för nära....

Har du tid att komma lite innan så kör vi med att först på plats paxar bord.. Det går inte boka. Vi har varit runt 10 och det har funkat.

Till vänster direkt man kommer in är det 2 bra bord ;-) vi siktar in oss på dom.​


Här är lite kuriosa om stället:

Port Arthur´s historia: Puben byggdes 1918 och är den sista sjömanskrogen i Göteborg av sitt slag. Då i de skumma hamnkvarteren, möttes sjömän, varvs- och hamnarbetare ofta omsvärmade av lättfotade damer. Dessa damer som gick under namnet Oslobaletten brukade hålla till på Port Arthur när de inte turnerade längst med de skandinaviska kusterna. En röd lanterna lös upp på övervåningens fönster när tillgängligheten för att bli väl omhändertagen av någon av de norska damerna var möjligt. Denna lanterna finns idag kvar och lyser upp vårt kvarter i Sannegårdshamnen. Port Arthur har idag blivit en anständig pub som bejakar och försöker tillvarata de forna minnena

Tags: afterwork

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.