öppen
aktivitet

Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye

SommarLund
Fler tips på aktiviteter.
Aktiviteten har ställts in.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kulturen
Tegnérsplatsen, Lund (046-35 04 01 till Kulturen) Lund

Ur SommarLunds program:

"För att försäkra oss om att vi håller gränsen om 50 personer på varje evenemang kommer vi att använda oss av föranmälan till det mesta. Länken till föranmälan dyker upp i respektive evenemang i kalendern nedan, två veckor innan programpunkten äger rum.​"

https://sommarlund.​se/​#/​esgdoqxazpenpflg888qzkvasutlfqju

Sveriges egen jiddischdrottning, Louisa Lyne, och hennes band "di Yiddishe Kapelye" bjuder in till konsert! Gruppen rör sig med säkerhet mellan traditionell klezmer, modern pop och världsmusik. Med elektroniska beats, latinska rytmer och inslag av konstmusik och folksång arbetar de med jiddisch i ett helt nytt sammanhang, som samtidigt förefaller helt självklart. Gruppen har rönt stora framgångar både för sina liveframträdanden och album, nu senast för deras efterlängtade tredje album, LUST, som mottagit lysande recensioner både i Sverige och runt om i världen.​

Det här evenemanget kräver förhandsbokning, biljetter släpps två veckor innan programpunkten äger rum. Finns det inga biljetter kvar eller kan du inte komma till evenemanget? Ta en titt in på vår facebooksida, där kommer det här evenemanget att livestreamas.​

Länken hittar du här: https://www.​facebook.​com/​ArrangemangLund/​

Tags: musik konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.