öppen
aktivitet

Jan Sigurd & Anna-Lena Brundin

Signerar sin nya skiva.
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Folk å rock
Skomakaregatan 11 (040-781 03 till Folk å rock) Malmö
Kostnad Fri entré

Jan Sigurd och Anna-Lena Brundin kommer idag lördagen den 22 februari till Folk å rock för att signera sin nya skiva. Kom dit, kommer att bli hur trevligt som helst. Så här skriver de på FB:

JAN SIGURD & ANNA-LENA BRUNDIN SPELAR & SIGNERAR SIN NYA SKIVA CHET BAKER LAND KL.​16, FRI ENTRÉ!

Om han inte fallit ut ur ett hotellrum i Amsterdam 1988 kunde Chet Baker varit 90 år idag. Jan Sigurd & Anna-Lena Brundin hedrar hans minne genom att framföra sånger från Chet Baker Sings-eran. Anna-Lena Brundin har vid sidan av humorn en lång sångkarriär där hon släppt 5 album med bl a Edith Piafs sånger, en tangoplatta under namnet "Gäckande och fåfäng" samt "Jazz för skeppsbrutna" och "Höst i Lund”. Jan Sigurd stod för text & musik till Monica Zetterlunds sista skivor, ("Det finns dagar" samt "Sista gången du var med"). Representerade SVT i Montreux med "Två och en halv flygel” och har givit ut ett antal böcker samt 7 album, bl a "Love is a dog that bites" med trio.​

Tags: musik sång

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.