öppen
aktivitet

Bio: Parasit

Guldpalmsvinnaren från Sydkorea
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kino
Kyrkogatan 3 (046-30 30 80 till Kino) Lund

Filmen Parasit, som vann Guldpalmen på filmfestivalen i Cannes, marknadsförs som en blandning av komedi, drama, thriller och skräck. Jag har snarare fått den beskriven som en tragedi. Oavsett vilket är detta en film jag vill se!

Jag bokar biljett under dagen, jag kan köpa till fler så vi kan sitta tillsammans om ni hör av er senast kl 13. Annars träffas vi i foajén innan filmen.​

”Ki-taeks familj är en färgstark skara som hankar sig fram genom livet med hjälp av påhittighet och list. Men några pengar har de inte. Så när sonen, Ki-Woo, erbjuds jobbet som privatlärare till dottern i en rik familj så tvekar han inte en sekund. Väl på plats börjar han smida planer för resten av sin familj som en efter en får jobb i det nya huset. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge innan situationen är helt utom kontroll …

Bong Joon-hos familjeskröna är en skarp komedi fylld av smart humor och oväntade vändningar.​”

https://www.​svt.​se/​kultur/​film/​filmrecension-parasite

Tags: film

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.