öppen
aktivitet

Kino: Camorrans barn

En film av Claudio Giovanessi
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Biografen Kino
Kyrkogatan 3, Lund (046 - 30 30 80 till Biografen Kino) Lund

Italiensk maffia + drama: Comorrans barn. Premiär kl 20.​30. Välkomna önskar Ingrid

Neapel 2018. Nicola, Tyson, Biscottino, Lollipop, O'Russ och Briatò vill bli rika snabbt, de vill köpa designerkläder och nya mopeder. I synnerhet, Nicola, vars mamma driver en liten kemtvätt, motstår inte frestelsen att bli en del av en Camorra-familj, också kända som den napoleonska maffian. Med sin pistol känner sig Nicola mer man än han någonsin gjort och på kort tid blir han ledare för sin grupp som 15-åring. Piranhas är en rafflande berättelse som utspelar i Neapels undre värld. Den är baserad på Roberto Savianos (Gomorra) bästsäljande Roman "Blodsleken - Camorrans barn" och vann en Silverbjörn för bästa manus på Berlins filmfestival.​

Tags: barn

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.