öppen
aktivitet

The Kristet Utseende - Sticky

Sveriges svar på Misfits är tillbaka och de är eft...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Sticky Fingers
Kaserntorget 7 Göteborg
Kostnad 220
Sveriges svar på Misfits är tillbaka och de är efterlängtade. Från 90-talets början härjade The Kristet Utseende genom Sverige och spottade ur sig album som ?Sug och fräls?​, ?Pang på pungen i Portugal? och ?Djävulsvingar över kapellet?. 1999 hade de fått nog av det hårda livet som vansinniga punkare och gjorde en avslutningsspelning på Hultsfredsfestivalen.​<br /> För tre år sedan återförenades bandet med spelningar på bland annat Hultsfred, Arvika och Augustibuller. Därefter släppte senaste albumet ?Sieg Hallelujah? som var deras första på åtta år.​<br /> Nu är det vanvettiga punkbandet redo för en klubbturné och stannar till i Göteborg. <br /> <br /> Ska bli tungt att få höra låtar som excalibur, Quinna, under den perverse maharadjans live :D
Tags: fest festival

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.