öppen
aktivitet

Mat- & Musiklounge på Babel

Babel (fd Jeriko) har äran att bjuda in oss cippar...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Babel (fd. Jeriko)
Spångatan 38 (040-57 98 97 till Babel (fd. Jeriko)) Malmö
Babel (fd Jeriko) har äran att bjuda in oss cippare på ett helt nytt grepp: en mat- & musiklounge!<br /> <br /> Med klubben Wassup Rockers - Dance & Food Club vill man få till en skön övergång mellan AW och klubbande. Man börjar med en bit mat kl.​20, i form av en buffétallrik för ynka 60 pistoler, sköljer ner det kulinariska med en öl för 39:-, och sen är det bara till att go with the flow och känna hur middagsstunden alltmer förvandlas i klubbkväll!<br /> <br /> Musik- & upplevelsemässigt är Wassup Rockers en veritabel frontalkrock mellan svart och vit musiktradition, nytt och gammalt, rudegirls, hippa proffspartajare, skivsamlarnördar och allt däremellan.​<br /> <br /> Som om inte det här vore nog kommer vi cippare att bli världens första Wassup Rockers-besökare! Jajamen, vi blir premiärkvällens verkliga vippare i och med att av vi bjuds in en halvtimma tidigare för en privat liten guidad tur av Babel. En hel del har hänt med den gamla kyrkan sen sist, bl a har man fått in en bar och öppnat upp o snyggat till på ovanvåningen, så stället känns enormt mycket luftigare och fräschare nu.​<br /> <br /> Så det är samling utanför Babels portar kl.​1930 som gäller. Först en tur i huset, sen blir det middag och fortsatt chillande på det. Sounds nice? Tycker iaf jag att det gör!<br /> <br /> Ses på Babel för invigningen av Wassup Rockers fredagen den 26:e september!<br /> <br /> Christian
Tags: mat musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.