Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer gällande COVID-19, som du kan läsa mer om på Folkhälsomyndighetens hemsida och ta hand om varandra.
Skärpta krav kring inomhusaktiviteter och fysiskt avstånd utomhus. Det är ditt eget ansvar att avboka eller lämna aktiviteter som inte håller måttet.

öppen
aktivitet
Tillbaka

Fribiljett till förhandsvisning av Tills Frank skiljer oss åt

14 oktober bjuds du som är medlem i Filmstaden p...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
Filmstaden - City - Storgatan
CiP-betygCiP-betygCiP-betygCiP-betyg
Storgatan 22 Malmö
Kostnad 0 kr
2 (0 platser kvar)

14 oktober bjuds du som är medlem i Filmstaden på en riktigt härlig bioupplevelse. Då är det nämligen dags för höstens medlemskväll! Under kvällen förhandsvisas höstens stora komedi om kärlek - "Tills Frank skiljer oss åt" och du bjuds på popcorn och dryck. Dessutom kommer roliga aktiviteter att hända i salongen! Filmen startar kl. 18:00.

Om filmen
Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.​

I rollerna ser du Liv Mjönes, Peter Magnusson och Erik Johansson. Regi: Leif Lindblom.​

Jag har två fribiljetter till mig själv och den citypolare som verkligen kan och vill gå tillsammans med mig och som anmäler sig först som kommer.​

Vi träffas 17.​15 inne på Filmstaden vid entrén.​

Tags: film

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare