öppen
aktivitet

Höstsonaten - öppen publikträff

träffa nyckelpersoner och få smakprov
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö Opera
Ö. Rönneholmsvägen 20 (Biljettkassa 040-20 85 00 till Malmö Opera) Malmö
Kostnad Fri entré

HÖSTSONATEN är en opera baserad på Ingmar Bergmans film med samma namn. Den här relativt nyskrivna operan är skriven av en finsk duo, tonsättaren Sebastian Fagerlund och Gunilla Hemming som skrivit librettot. När den har satts upp tidigare har den fått fina recensioner och musiken lär vara "melodramatisk med kraft och mycket rytmisk energi". Jag vet inte mycket mer om denna opera, därför ska det bli spännande att gå på den öppna publikträffen inför premiären den 13 september. På den öppna publikträffen får du möta teamet bakom operan och du får smakprov. Brukar alltid vara både trevligt och givande. Bästa sättet att förbereda sig. Jag har ännu inte bestämt mig om jag lägger upp den som aktivitet, men troligen. Jag vill veta mera.​

BILJETT KRÄVS. Den öppna publikträffen är lördagen den 7 september kl 13.​00 på Malmö Opera. Det är fri entré, men det krävs biljett. Jag har biljetter på bästa plats på mittparkett. Det enda du ska göra är att anmäla dig här och komma till Malmö Opera på utsatt tid. Jag är på Malmö Opera vid ingången senast kl 12.​40 och vill helst själv gå in senast kl 12.​50. Kom i tid!

Tags: opera

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.