öppen
aktivitet

Höstpromenaden

Så här står det på www.karlstad.se: Höst Promena...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Skutberget
Adress saknas Karlstad
Kostnad Självkostn
https://
Så här står det på www.​karlstad.​se: <br /> Höst Promenaden<br /> Evenemang - Sport/​Motor<br /> Från och med förra året är det inte bara frustande tjurar som fyller Skutberget. Då tog även cirka 150 deltagare chansen att avverka 5 kilometer i ett lugnare tempo välkomna. Samma möjlighet erbjuds även i år, så missa inte chansen att ta med dina vänner på rask (eller lugn) promenad. <br /> <br /> Skutberget bjuder på fina promenadmöjligheter<br /> Området är väl anpassat för att röra på sig i olika former, vi känner därför att Höst Promenaden är en perfekt möjlighet för de promenadsugna at prova på området. Föreningen har under flera år genomfört arrangemang med gåing och promenadinslag vilket gör att vi vet att det är många som är intresserade av denna motionsform. Därför känner vi att arrangemanget är den perfekta kombinationen med Tjur- och Kalv Ruset någon timme senare. <br /> <br /> Ingen tidtagning men utlottningspriser efter målgång<br /> Efter målgång bjuder IF Göta Karlstad och samarbetspartners på fika och fina möjligheter att ta del av resten av festen på Skutberget. Om ni vill går det givetvis bra att använda Skutbergets motionscentral för ombyte. <br /> <br /> Kom och gör Höst Promenaden till en ny härlig höstupptakt för dig och dina vänner!<br /> <br / dolt nummer br /> <br /> Vägbeskrivning:<br /> Skutberget (First Camp) Karlstad<br /> <br /> Plats: Skutberget Karlstad <br /> Kontakt: IF Göta Karlstad<br / dolt nummer br /> <br /> <br /> - Bra för grupper<br /> - För barn<br /> <br /> Vi samlas 11.​30 vid statyn på Stora torget och cyklar därifrån tillsammans till Skutberget. Det går tyvärr inga stadsbussar ut dit (de går bara sommartid ut till Bomstad), men om någon med bil känner sig manad att skjutsa, är det ju förstås fritt fram att göra det.​<br /> <br /> Hoppas vi blir ett gäng!/​Anjela.​
Tags: promenad

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.