öppen
aktivitet

AW-picknick i Lomma med havsutsikt och ev. ett kvällsdopp!

Säsongspremiär för AW vid Lomma T-brygga!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Sandhamnsgatan 27 Lomma Lund

Hej alla mat-, dryck-, sol-, sällskaps- och vattendyrkare. Tänkte utnyttja det fina sommarvädret morgon och njuta av en kvällspicknick med havsutsikt, det ska bli närmare 24 grader i Lomma! :-)

Så häng med och ta med något att äta och dricka, omgås i trevlig Cip-anda, sitt och spana på fiskmåsar, segelbåtar, havsutsikt och kanske ett dopp för badfantasterna då det borde vara hyfsat varmt i vattnet! Ta då med badkläder och handduk:-)

Vi träffas vid T-bryggan som ligger vid småbåtshamnen. Det finns gratis parkering, toaletter och glasskiosk i anslutning. Se till att ta med något att sitta/​ligga på!

Kom när du kan, skriv gärna i meddelandefältet när tror att du är på plats! Jag kommer att vara där kl. 16.​30 och fram till kl. 19-20!

Man kan ta sig till Lomma mha cykel, buss eller bil! :-)

Picknickmat kan man förslagsvis köpa färdig på nåt ställe eller fixa picknickmaten själv! Dryck köpes i lämplig butik ;-)

Hoppas vi ses! :-) / Bertrand

Tags: picknick

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.