öppen
aktivitet

Klubb Cabaret Moulin - gratis VIP-biljett

inkl ett glas bubbel och pinxto
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

The JK:s (Hansa)
Stora Nygatan 50 (0735680856 till The JK:s (Hansa)) Malmö
Kostnad Fri entré inkl bubbel och pinx
19 (0 platser kvar)

Cabaret Moulin vill tacka oss för att vi var så många som såg deras bejublade dragshow på Victoria Teatern med efterfest, genom att jag har fått ett antal VIP-biljetter till deras nya show-klubb att dela ut till alla på Cip. Du får entré, ett glas bubbel och en pinxto.

KLUBB CABARET MOULIN har premiär på sin egen show-klubb lördagen den 25 maj på The JK:s på Hansa. Vi var många som såg deras show tidigare på Victoria Teatern och var med på efterfesten. Nu vill Cabaret Moulin tacka oss genom att ge oss ett begränsat antal VIP-biljetter till premiären. Det kommer att bli glittrigt, färgsprakande och mycket av allt. Alla schlager och glamourvänner kommer att få allt de önskar. Dansgolv, barer och uteservering är öppen natten lång. Räkna med ett ordentligt party. Så här ser programmet ut:

21.​30-22.​00 VIP-mingel med Cabaret Moulin inkl ett glas bubbel med en pinxto.​

22.​00 Klubben öppnar för alla

22.​30 Dragshow med Cabaret Moulin i källaren

<p dolt nummer /p>

Läs mer på deras hemsida http://www.​cabaretmoulin.​se/​klubben

För att få sin VIP-biljett måste man vara där senast mellan kl 21.​30 och 22.​00. Jag ser helst att du är där kl 21.​20. Tyvärr sammanfaller detta med en annan aktivitet jag har på Malmö Live. Därför kommer det att vara någon annan som delar ut VIP-biljetterna vid entrén till The JK:s. Vem får ni veta senare. Jag beräknar vara själv på plats kl 21.​40. Du kan också få din biljett på Basement (se aktivitet, Långgårdsgatan 8) kl 17.​00 -18.​20 eller på Malmö Live kl 18.​25-18.​50. Jag behöver din anmälan om biljett senast lördagen den 25 maj kl 12.​00.​

Tags: teater fest musik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.