öppen
aktivitet

AW på fredag

Contrast public house pub, tredje lång
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Contrast public house pub Tredje Långgatan 16 Göteborg

Hej vi var på detta ställe efter att vi ätit tacobuffe på Kingshead en lördag för ett par helger sen. Blev väldigt glada av den trevliga atmosfären som stället hade. De hade massor av gröna växter i den gamla tegelbyggnaden och mysig belysning. Man kan även sitta ute på gården. Vi vill därför pröva detta ställe som AW på fredag. Tyvärr slutar aw-priserna gälla redan klockan 18 men känns väl värt ett besök i alla fall. Stället profilerar sig som ett cocktailsställe och har mycket gott att erbjuda. Om vi vill gå vidare efter kl 19 så skriver vi vart, här i tråden.​

Så här svarade dom på vad som erbjöds denna fredag: `Trubadur. Och billigare pris på utvalda varor öl 39, vin 59, mat, alk fritt, cocktails`

Här ser ni den ordinarie menyn:http://contrastgbg.​se/​meny.​html Som ni ser finns det både smårätter och större rätter.

<p dolt nummer /p>

Hoppas vi ses/ Veronica & Håkan

Tags: afterwork mat

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.