öppen
aktivitet

Fotboll FC Rosengård - Kristianstads dff

Dags för hemmapremiär! Vi ses i solen! Annars huv...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö IP
Pildammsvägen 10 Malmö
Kostnad 120
https://
Dags för hemmapremiär!
Vi ses i solen! Annars huvudläktaren uppgång D.​

Så här skriver de på Facebook, <a href="https://www.facebook.com/events/307941389886665/?notif_t=event_calendar_create&notif_id=1555314801690090" target="_blank" dolt nummer /a>

DAGS FÖR HEMMAPREMIÄR!

I senaste matchen bortaslog vi ett tufft Eskilstuna i seriepremiären. En vinst som satt långt inne där matchvinnaren Nathalie Björn avgjorde med ett sent mål i den 90:e minuten.

Nu är det äntligen dags för årets första hemmamatch för säsongen - som vi har längtat! På söndag välkomnar vi Kristianstad DFF till Malmö IP för ett riktigt skånederby. Det är en match mellan två förväntade topplag i årets upplaga av OBOS Damallsvenskan. Det är upplagt för en toppmatch!

Matchstart är klockan 16:00 men grindarna öppnar redan 14:30. Kiosken kommer att vara öppen för den som vill passa på att köpa något lättare att äta eller dricka. Självklart finns våra FCR-souvenirer tillgängliga att köpa för den riktiga supportern i år.

Matchbiljetter finns att köpa på Ticketmaster och i biljettluckorna innan matchstart. Är ni ett helg lag eller grupp som vill se matchen tillsammans är det här något som är möjligt.

För er som inte har möjligheten att se matchen live på Malmö IP, så visas den i vanlig ordning på Damallsvenskan.​tv.

Välkomna till Malmö IP, vi ser fram emot att ha er på plats!
<br dolt nummer br>Biljettpriser:
Vuxen: 120 kr
Pensionär 65+: 60 kr
Student: 60 kr
Rullstol inkl 1 ledsagare: 60 kr
Under 18 år: Fritt Inträde
Tags: mat sport

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.