öppen
aktivitet

Naturbussen

Dags att åka ut i naturen med Naturbussen! Med ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Malmö
Kostnad 40:-
Dags att åka ut i naturen med Naturbussen!<br /> <br /> Med hopp om fint väder tar vi oss ut i naturen med Skånetrafikens hjälp. Kostar 40:-, och då gäller biljetten hela dagen.​<br /> <br /> Tänkte att vi tar oss ut till Risen utanför Genarp. En perfekt dagsutflykt. Flera olika biotoper och med bra picnic-möjligheter.​<br /> <br /> Från Malmö tar vi bussen enl följande: Centralen 0850, Värnhem 0900, Södervärn 0910.​<br /> <br /> Från Lund C tar man bussen kl. 0900.​<br /> <br /> Vi som åker från Malmö åker till Risen ända fram. Lundagänget får emellertid byta buss vid Genarps IP. Ni tar då vår buss som vänder i Genarp och kör tillbaka mot Malmö. Det blir ett glapp på en halvtimma, men om det blir så att det kommer folk från Lund så väntar vi gärna. Alternativt åker vi med till Genarp och väntar in er där.​<br /> <br /> Ta med matsäck och bra kängor för vandringen. Det kan vara lite småsumpigt på sina håll :)
Tags: promenad vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.