Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer gällande COVID-19, som du kan läsa mer om på Folkhälsomyndighetens hemsida och ta hand om varandra.
Skärpta krav kring inomhusaktiviteter och fysiskt avstånd utomhus. Det är ditt eget ansvar att avboka eller lämna aktiviteter som inte håller måttet.

öppen
aktivitet
Tillbaka

Den kungliga kleptokratin

Föreläsning av Thomas Lyrevik om kungahusets finan...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

För att kunna anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem.
Om du redan är medlem kan du logga in nedan.
ABF-huset
CiP-betygCiP-betygCiP-betygCiP-betyg
Sveavägen 41 Stockholm

Ett intressant föredrag av f d statssekreteraren och författaren Thomas Lyrevik som har undersökt kungahusets finanser. I sin bok redogör han hur kungafamiljen, med hjälp av manipulation, maktmissbruk och korruption berikar sig till mångmiljardförmögenhet och använder den svenska staten som privat kassakista. I skydd av brist på insyn och straffansvar smörjer kungafamiljen makteliten och sina förmögna vänner med bostäder, mutor och olika utmärkelser.​​​​​​​

Är det någon mer än jag som är intresserad av att gå på detta föredrag och har lust att ses?​​​​​​​ I så fall träffas vi innanför entren till ABF-huset kl 12.​00-12.​​​​​​​​10 så hinner vi fixa bra sittplatser. Jag tar gärna en fika efteråt.​​​​ Jag kommer att hålla i en lapp som det står CIP på. Vi ses!

Föredraget är gratis.​​​​​​​​

Tags: fika gratis föredrag

För dig som kommer

Frågor & kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alltid något kul
att hitta på med
härliga Citypolare!
- Lisa, Citypolare