öppen
aktivitet

Totta Näslund Tribute

Så där en onsdag....🎼🍷
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Folk å rock
Skomakaregatan 11 (040-781 03 till Folk å rock) Malmö

Totta Näslund Tribute onsdag 22/​5 på Folk Å Rock! Öppnar 19, på scen 20. Förköp på Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Bar, café & restaurang.​

Livet Är En Fest, Bara Om Min Älskade Väntar, Sluskblues, Clown i Mina Kläder, Mil Efter Mil och många fler från Tottas älskade repertoar! Sjungna av estradören, blues-, vis- och jazz-sångaren Claes Janson som har den perfekta rösten för uppdraget, och dessutom 50 års branschvana!

Och nu även med nya skivan "Sluskblues #2" i resväskan där vi bland annat hör Den Röda Klänningen, Månen Är Full, Saturday Night Boogie och Familjelyckan. Han kompas av finfina Internationalprkestern. Missa inte denna proffsiga och svängiga hyllning till en av våra stora!

Tags: musik fest

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.