öppen
aktivitet

AW med massa DANS! - Club Staying Alive

Revival efter ombyggnad!
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Club Staying Alive
Skeppsbron 2, 211 20 Malmö Malmö
https://

Nu drar Staying Alive igång igen med ett Revival efter ombyggnad!

De nya öppettiderna är 20-24, för er som vill mötas upp så hittar ni mig vid baren kl 20 och en stund därefter (vet inte hur den ser ut nu eftersom den byggts om, men en bar lär vi hitta!), sen finns jag garanterat på dansgolvet, och så ses vi alla i vimlet under kvällen. Hoppas vi blir ett gäng som dansar loss tillsammans!

Ladda ner Staying Alives app och checka in med den.​:
<a target="_blank" href="https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.clubstayingalive.com%2Fapp%3Ffbclid%3DIwAR1Ei_BbEq44NPvI1KidkvqFUqm8t7DGbezjxvm4lg92zCSBYP-TR9aF_sQ&h=AT2IrR8Jl5G8qa9gBiZRKAn2XkX5d8IGQHuuPN6xGLWfySdN26w07n98U1gHrw-Dt_g_8a3I0UaSD-1x-GParyq_xmE1dQIQiq5-FZHoIGh67T_7JRdb5xp-TeyDTQLlrw" target="_blank">www.​clubstayingalive.​com/​app</a>

Tags: afterwork dans

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.