öppen
aktivitet

Pizzeria Modomio - med allsång och dans

Finalen på superlördagen
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pizzeria Modomio Stora Nygatan 17 Malmö
47 (7 platser kvar)

Lördagen den 2 februari har jag tidigare lagt ut Allsång på operan med Rikard Söderberg, Café Basement och Farliga förbindelser på Hipp. Modomio blir finalen på denna superlördag.

MODOMIO. Från kl 20.​00 har vi möjlighet att ha hela Pizzeria Modomio (Stora Nygatan 17, granne med Interpol) för oss själva. Det ryms ca 42 sittande gäster. Vi har varit där tre gånger tidigare. Varje gång har vi varit fullt och har haft vansinnigt kul. För er som ska gå på Farliga förbindelser (finns fortfarande några platser kvar) på Hipp ligger Modomio nära och det är lagom att gå dit direkt. Ni som varit på Allsången med Rikard Söderberg, hoppas jag sluter upp med sånghäftet och fortsätter med vår egentillverkade allsång. Allt avslutas med dans - om vi orkar. Egentligen stänger Modomio kl 21.​00, men för oss har de öppet så länge vi stannar kvar. Det brukar ske vid 23-tiden. Ännu en superlördag är till enda!

MAT OCH DRYCK. Precis som tidigare har Modomio gett oss ett specialerbjudande denna kväll. Ät obegränsat med pizza under hela kvällen för 80 kr. Det är flera olika sorters slicade pizzor, som serveras efterhand under kvällen. Många tycker de har bland de godaste pizzorna i stan. Jag är en av dem. Tunna och spröda med fina italienska råvaror. Givetvis kan du välja något annat ur deras meny. De har mycket bra priser och är gott. Öl (50 cl) och ett stort glas vin kostar endast 50 kr för oss under kvällen.​

Denna kväll är i första hand endast för Cipare och för dem som ska gå på Allsången och Farliga förbindelser. Om det blir platser över är även andra välkomna.​

.​

MINA KOMMANDE AKTIVITETER

2 feb. Allsång på operan med Rikard Söderberg

2 feb Café Basement

2 feb Farliga förbindelser

2 feb. Pizzeria Modomio

3 feb. Carmen - från Met

7 feb. Matilda the Musical - VIP-kväll

9 feb. Hipp Night

10 feb. La traviata - för sista gången

13 feb. Den flygande holländaren

20 feb. Ett självmords anatomi - regi Suzanne Osten

23 feb. Ida Bang & The Blue Tears

28 feb. En hyllning till Ella Fitzgerald

1 mars. Lars Demien & David Tallroth

30 mars. Matilda the Musical

Tags: dans mat sång

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.