öppen
aktivitet

Föredrag: Välj Lycka

Buddhistisk munk berättar om vägen till lycka
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Garaget
Lönngatan 30 Malmö
Kostnad 0 kr
https://

Det här lät kul och intressant. Var och en anmäler sig själv via länken. Gratis.​

VÄLJ LYCKA

Kan man välja lycka? Enligt buddhismen är det fullt möjligt. Kom och lyssna på en föreläsning om lycka, som kan förändra ditt liv, med buddhistmunken Kelsang Jangdom. Detta speciella arrangemang bjuder också på en avslappnande, vägledd meditation.​

Var och en av oss har förmågan att hitta fram till en bestående inre ro och lycka som inte är beroende av yttre omständigheter. Jangdom kommer att belysa hur vi kan frigöra oss från negativa känslor genom att tillämpa meditationer och metoder inom modern buddhism och därmed skapa glädje och lycka i vårt dagliga liv. Genom att ta dessa speciella metoder till vårt hjärta kan vi lära oss att välja lycka genom hela livet.

<a href="https://www.eventbrite.com/e/valj-lycka-tickets-54080135140?fbclid=IwAR0TCxW0qy1X3G2pnkty2hrUCBCyx0ot1tyqYBqyZIg2Xb6bgUOd3gxshb0" target="_blank" dolt nummer /a>

Tags: gratis föredrag kurs

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.