öppen
aktivitet

Lucia-Fika på WAYNE´S COFFEE

Lucia-Fika på WAYNE´S COFFEE (Södra Förstadsgatan...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

WAYNE´S COFFEE Södra Förstadsgatan 10 A 211 43 Ma Malmö
2018-12-13 16:00
2 (Annars ställs aktiviteten in)
8 (5 platser kvar)

Lucia-Fika på WAYNE´S COFFEE (Södra Förstadsgatan 10, Malmö)

En kvälls fika på WAYNE´S COFFEE med Lucia som Tema. Har bl.​a. lussekatter , pepparkaksbollar och saffransknuter. och ekologiska bakverk. Julmust eller ekologiskt kaffe kan avnjutas till. Är man istället hungrig finns det mackor och bagels.​

WAYNE´S COFFEE filosofi

"Vi brukar säga att vi söker efter den ultimata Fikan. Visst kan det låta storslaget. Men det är ett sökande som har präglat oss ända sedan vi slog upp dörrarna till vårt första kafé på Kungsgatan i Stockholm
För oss handlar den ultimata fikan om flera saker. Om allt gott som vi serverar. Om musiken som spelas i högtalarna. Om pausen från vardagen som uppstår när du slår dig ner i en skön fåtölj. Om den stund som du delar tillsammans med en god vän.​"

"Första svenska kafékedjan att bli KRAV-märkt. Vårt långsiktiga mål är att allting som du äter och dricker på våra kaféer ska vara ekologiskt. Färre tillsatser, odlingar i mindre skala och frånvaron av besprutningsmedel ger en bättre eftersmak. Det hjälper oss att servera ett fika som smakar ännu godare.​"

Öppet Torsdag Lucia kl.​09.​00-22.​00

/ / Välkomna Hälsningar M

Tags: fika

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Alla här är ute efter
upplevelser med
andra människor
- Martin, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.