öppen
aktivitet

Galerie Leger - vernissage

GALERIE LEGER har vernissage med Erik Hårdstedt lö...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Galerie Leger
Stora Nygatan 53 (040-72730 till Galerie Leger) Malmö

GALERIE LEGER har vernissage med Erik Hårdstedt lördagen den 8 september mellan kl 13.​00 och 16.​00.​

ERIK HÅRDSTEDT kommer från Borås och arbetar mest med akvarell. Han hämtar sina motiv från sin närmsta närmiljö. Det kan vara ett kylskåp, förpackningar, skivomslag, möbler eller en halväten smörgås. Allt är ocensurerat. Ska bli mycket intressant att se vad det blir för motiv som visas denna gång. Vad jag vet är det första gången han ställer ut på Galerie Leger.​

På Galerie Legers vernissager är det alltid mycket folk och väldigt trevligt. Man tar del av utställningen, växlar några ord med konstnären och minglar runt med övriga besökare. Bäddat för en trivsam lördagseftermiddag. Efter stängningen är det vanligt för den som vill, att tillsammans med konstnären och bröderna Leger att gå ut och äta på en närbelägen restaurang. Hur det blir denna gång vet jag inte, men jag tror det blir utgång och då gissar jag på att vi går till Restaurang Epicure på Gustav Adolfs torg. Jag kommer att hänga med om det blir av. Har alltid varit mycket trevligt .

Jag vet inte exakt när jag är där. Förmodligen dyker jag upp vid 2-tiden.​

Tags: mat kultur

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Kanonbra sätt att
träffa nya människor
med samma intressen.
- Veronica, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.