öppen
aktivitet

Releasefest Liar Thief Bandit

Till alla vänner av rock! Malmöbandet Liar Thief ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Till alla vänner av rock!

Malmöbandet Liar Thief Bandit släpper sitt andra album ”Straight Ahead” fredag den 24 augusti och självklart firas detta med releasefest på KB! Dessutom har de bjudit in två särskilt handplockade akter för att fira på bästa sätt; Frontback och Hedda Hatar. Det är fri entré hela kvällen och därmed obligatoriskt närvaro för alla vänner av rock!

Liar Thief Bandit är musik för dig som å ena sidan älskar 70-talsrock och å andra sidan njuter av att se den avbildas i ny tappning. Rock i sin renaste form som influeras lika mycket av hjältar som av hjältars hjältar. The Hellacopters, Danko Jones och Rival Sons delar plats med Kiss, Led Zeppelin och Thin Lizzy. Ut kommer en balans och energi som känns ända in i benmärgen! Deras nya album släpps via den tyska etiketten 7Hard Records den 24 augusti.​

liarthiefbandit.​com

Tags: musik fest

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Citypolarna blev
en kick-start efter
separationen.
- Marco, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.