öppen
aktivitet

Aw o klädbytardag

Anna & jag tyckte det var dags för lite utrensning...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Hos mig Drottninggatan 71 Göteborg
2018-05-18 20:00
4 (Annars ställs aktiviteten in)
6 (2 platser kvar)

Anna & jag tyckte det var dags för lite utrensning i garderoben! Men det finns ju de där snygga grejerna som man bara inte trivdes i, blev ett felköp, en storlek för liten/​stor eller helt enkelt tröttnat på - fast det är lite för snyggt för att bara slänga… Men då kan man ju sälja/​byta bort det istället i kombination med en trevlig aw! OBS, ny adress och detta boende har en härlig takterrass - så skiner solen kan vi fira vår shopping med ett glas på taket ☀️?​

Alla tar med minst tre plagg, allting kostar 50 kr - ingen prutmån utan det är det priset som gäller. Har man något av ringare värde kan man sätta exv två plagg för 50 kr. Kläder, skor, smycken eller väskor – womens fashion helt enkelt ?. Vill fler ha samma plagg så lottar vi och slipper eventuell hysteri av att alla kastar sig på kläderna ;-).​

Medtag:

- Minst tre plagg + galgar - jag fixar klädstänger!

- Vad du önskar att dricka - öl/​vin/​läsk/​annat, jag fixar lite snacks!

Målgruppen är tjejer - men vill inte segmentera för då utesluts ju de som inte har cip-kort :o Sätter bara sex platser då vi har några icke-cip'are som också kommer ?

Välkomna!!

/​Elin

Ps: jag har hund – världens snällaste gosigaste men kan ju vara jobbigt om man är allergiker… ds

Tags: afterwork hund

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.