öppen
aktivitet

AW St Gertrud

Försommarvärmen är på gång. Vad passar väl bättre ...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Pub Kuntze
Östergatan 7b Malmö Malmö
2018-04-20 23:59
https://

Försommarvärmen är på gång. Vad passar väl bättre än att ha säsongspremiär (i alla fall för mig) på Sankt Gertrud och Pub Kuntze. Jag får väl sällskap av en massa trevliga Cippare?​

Dom öppnar kl 16.​00 och jag dyker upp runt 16:30.​

Vi ses väl? Välkomna!

Jan

" På fredagar myllrar det på vår härliga kullerstensgård av gäster på vår After Work. Pub Kuntze är laddad med goda drycker och mumsiga tilltugg. Under värmarna sitter folk ute året om och inne i puben är stämningen påtaglig. Att mingla hos oss är ett utmärkt sätt att starta helgen, och att träffa både nya och gamla bekanta! En av Malmös bästa barer under bar himmel, har vi hört sägas.​
Handlar du en dryck för minst 59 kr i baren kan du plocka tilltugg, goda snacks och fingerfood som vi dukat upp fram till kl 19.​00. "

Tags: afterwork pub öl ute vin

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.