öppen
aktivitet

AW Macau bar

Dags för årets AW :-) Jag tycker det kunde vara t...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Macau Bar
Per Weijersgatan 6 Malmö Malmö

Dags för årets AW :-)

Jag tycker det kunde vara trevligt med en öl på fredag hoppas att det är någon som vill göra mig sällskap. Det var länge sedan jag var på Macou bar. Det är baren på Best Western Hotel ingång vid sidan om Fagans. Det öppnar 16:30 jag räknar med att vara där vid 17.​

"Varje fredag från kl. 16.​30 slår vi upp portarna till vår trevliga After Work i Malmö. I mysig hotellmiljö erbjuder vi öl och vin för 49 kr, smarriga gourmetpizzor och garanterat härlig stämning.​

Du kan också lyxa till det med ett glas bubbel för 79 kr/​glaset eller en uppfriskande Aperol Spritz för 85 kr.​

Önskar du äta något annat än pizza? Såklart har vi en trevlig meny där du bland annat hittar vår charkbricka med diverse italienska godsaker, den klassiska Macauburgaren och annat gott.​"

Hoppas vi ses :-)

Tags: afterwork pub

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.