öppen
aktivitet

Filosofiska samtal om demokrati

Demokratin ger lika mycket makt åt var och en av o...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

"Demokratin ger lika mycket makt åt var och en av oss vilket kan ses som ett uttryck för att alla människor är lika värda. Vilken makt ger oss demokratin, och är vi alla lika värda? Vad betyder uttrycket ”alla människors lika värde”? "

Studieförbundet Sensus arrangerar en samtslsserie om demokrati under hösten. Samtalsedaren doktorerar i praktisk filosofi. Mer kan ni läsa om här:

<p dolt nummer /p>

Jag tror att det kan bli jättespännande och angeläget, så jag kommer att befinna mig i foajén från 17:40. Samtalet startar kl 18 och väntas pågå under 1,5 timme. Kanske vill vi slå oss ner någonstans över en kopp eller ett glas efteråt och prata vidare. Häng med vetja!

Tags: mat diskussion

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.