öppen
aktivitet

Sommarscen: Rigmor Gustafsson & Mattias von Wachenfeldt!

Sommarscen: Rigmor Gustafsson & Mattias von Wach...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Videdalsparken Malmö
Kostnad Fri entré

Sommarscen: Rigmor Gustafsson & Mattias von Wachenfeldt, Videdalsparken | 28/​6 | 19.​00 – 20.​00

"När Rigmor Gustafsson belönades med sin första guldskiva 2005 hade inte en enda svensk jazzsångerska fått den äran sedan Monica Zetterlund på tidigt 90-tal. Sedan dess har ytterligare två skivor sålt guld och hon är i dag en av Sveriges största jazzexporter. Nu besöker vårt avlånga lands kanske mest älskade jazzartist både södra och östra Malmö med två intima picknickkonserter. I det musikaliska mötet mellan de båda värmlandsbördiga artisterna Rigmor Gustafsson och gitarristen Mattias von Wachenfeldt får publiken ta del av ett personligt urval av jazzlåtar med unika arrangemang för klassisk gitarr.​"

Tänkte att försöka vara på plats redan vid kl. 18.​00 tiden för att få bra platser och ha tid för lite picknick och trevlig samvaro innan det börjar! Notera mitt nr för säkerhet skull!

http://www.​sommarscen.​se/​events/​1714

Vi ses! :-)

Tags: musik picknick konsert

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Jag har firat midsommar
och nyår på
fantastiska platser.
- Anette, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.