öppen
aktivitet

Vandring, grillning, chilla framför lägereld och övernattning i Belsebo! :-)

Vad sägs om att vandra, grilla, chilla framför läg...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Skryllegården
Hardeberga 161 247 91 SÖDRA SANDBY (046-58525 till Skryllegården) Lund
Kostnad 20 kr kol/vedavgift
2017-06-17 12:00
8 (Annars ställs aktiviteten in)
10 (0 platser kvar)

Vad sägs om att vandra, grilla, chilla framför lägerelden och sedan sova över i vindskydd ute i den härliga svenska sommarnaturen!

Jag har lyckats att paxa det unika 360 graders runda vindskyddet Belsebo ( http://skrylle.​se/​belsebo/​) i Skrylle! Jag kommer att vara på plats från kl.​15.​00.​ Tänkte först ta en trevlig vandring i Skrylleskogen och passa på och fota lite. När vi har installerat oss i vindskyddet så är det bara att njuta av naturen och samvaron. Kan vara lagom att grilla sin medhavda mat vid 19-tiden. Framåt skymningen tänder vi eldstaden i mitten av vindskyddet och njuter av spraket från brasan, naturljuden och våra "rövarhistorier"!

Det finns tillgång till WC och vatten i Skryllegården. Bilparkeringen ligger nära vindskydden (500 meter) så det går att baxa med sig mycket om man vill. Jag kommer att köpa ordentligt med grillkol och ved att elda med (20 kr/​pers)

Kom när du kan, glöden är som sagt perfekt kl. 19.​00!

Så ta med vad du vill dricka och äta under kvällen och frukost till morgonen! Ta med sovsäck, liggunderlag/​luftmadrass! Ta gärna med hörselproppar då fåglarna kommer att göra sig påminda redan kl. 4 på morgonen! ;-)

http://skrylle.​se/​

Vi ses i naturen / Bertrand

Tags: promenad grilla vandring

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Från tom kalender
till överflöd av
aktiviteter.
- Eva, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.