öppen
aktivitet

Folkmusik på Kungliga Musikhögskolan

Varför inte förgylla sin måndagkväll med en gratis...
Fler tips på aktiviteter.

Allt du behöver veta om aktiviteten

Kungliga Musikhögskolan
Valhallavägen 105, 115 91 Stockhol Stockholm
Kostnad Gratis, evtl fika efteråt
2014-11-02 21:00
2 (Annars ställs aktiviteten in)
Dold info visas när du registrerat dig.

Varför inte förgylla sin måndagkväll med en gratis folkmusik-konsert av och med Kungliga Musikhögskolans duktiga studenter och deras lärare på Instutionen för folkmusik ?!

Jag har bl a lyssnat på deras framträdanden på Dieselverkstan i Nacka och kan gå i god för att dessa uppträdanden är en upplevelse !

Konserten hålls i Lilla Salen och börjar kl 19. Insläpp är ca 15 minuter innan men vi bör vara där senast kl 18.​30 då platserna kan ta slut.​ 

M a o vi möts utanför Lilla Salen kl 18.​30. Håll utkik efter ett blond kortklippt yrväder med svart-blommig tygväska på ena axeln.​ 

Till de som tycker att det är lite besvärligt att hitta dit pga alla byggarbetsplatser i området: jag kommer vara utanför T-banestationen Stadion  den utgången som är närmast korsningen Valhallavägen / Lidingövägen från kl 18.​10. Strax innan kl 18.​25 går vi tillsammans till KMH. Ring om ni inte hittar oss !

Efter konserten ta de som känner för det något att dricka eller äta i närheten.​

Kom som du är eller berätta här nedanför om du tänker ta med dig någon och njut tillsammans med oss andra av en skön start på novembermånad.​

Varmt välkommen ! 

Tags: konsert gratis folkmusik

För dig som kommer

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Det bästa är att
det inte handlar
om dejting.
- Ola, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.