Trevlig
plats
Tillbaka

Lotus Bar

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
031- 422 844
Linnégatan 47 / Trapporna Övre Majorsgatan 4
<p align="left">Välkommen upp till Lotus Bar Gothenburg, våra
öppettider är:
Torsdagar 18.00 till 01.00
Fredagar 16.00 till 02.00 (Champagne AfterWork 16.00-20.00)
Lördagar 19.00 till 02.00


Lotus Bar är restaurangen i Göteborg där du alltid är välkommen att sätta dig och varva ner till den skön musik, antingen under tiden som du äter en god middag med en vän eller när ni tar en drink och kopplar av.

Torsdagar är det ”chill out känsla” och en skön kväll att bara komma förbi och ta en god bit mat från vår meny, titta gärna på den nedan. Vår ost och champagnebar på andra våningen är ett trevligt ställe att sätta sig och ta in ett glas champagne för bara 89 kr. Smaka gärna på våra goda ostar, vilka vi har speciellt vin som matchar till.

På fredagar är det Champagne afterwork på Lotus Bar mellan kl. 16.00-20.00.
För endast 95 kr erbjuder vi en härlig buffé av bl.a. ostar, parmaskinka, sallad och hemmagjorda vårrullar. I priset ingår även ett glas Philipponnat Champagne. Vi rekommenderar att ni kommer i tid för att få sittplats, då det lätt blir fullt. Fredagar är det även många som vill äta middag hos oss, boka gärna bord per telefon tidigt i veckan. Feststämningen höjs tidigt och många njuter av vårt premium drinkar som serveras i den nedre baren.

På lördagar är det bra fest redan från öppning, 19.00. Givetvis är á la carte matsalen öppen och att sitta och äta en god middag medan vår dj bygger upp kvällen med skön musik. På lördagarna blir det lätt fullt så kom gärna lite tidigare.

Varmt välkomna upp!

Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.