Trevlig
plats
Tillbaka

Samurai Take-Away Sushi

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
040-186005
Ö:a Förstadsgatan 31

Take-away sushi i närheten av Värnhem.

Utlåtande från vår sushirunda 2008-12-27, med poängbedömning (1-5):

Totalpoäng: 1,8

Lokal: 2<br />Tjänar sitt syfte som take-away ställe, signaler att "här ska du in och ut". Någon kände "obehag, stressad atmosfär".

Bemötande/Personal: 2<br />Lite av "McDonalds-känsla" vad avser i stort sett allt: servicekänslan, attityden, ålder etc. Avvaktande och lite taffligt bemötande över huvud taget. Personalen som tjänstgjorde denna mellandag blott internutbildad.

Presentation/Upplägg: 2<br />Nu ska man ha i åtanke att det här är ett take away-stlle, men ändå, om man beställer en 13-bitare bör de få plats på tallriken... Väldigt trångt, ingen alls finess i uppläggningen. Själva lokalen åt nog också upp lite av helhetsintrycket kring upplägget, tyvärr. En kommentar var: "Fint upplagt, men verkligen snabbmatskänsla över det hela". Bara två sojaskålar till 7 pers. Pinnarna "kastades" i princip ut lite hafsigt av personalen.

Ris: 1<br />Föll i sönder så fort man röde vid såväl nigirin som makin. Neutralt, på gränsen till smaklöst. Dock bra konsistens på själva risgrynen, inte för hårda. Några av kommentarerna: "För sött", "Smakade inte sushi alls".

Smak nigiri/maki: 2<br />Kommentarer: "Räkorna var sega som gummi", "Va, ingen omelett?!", "Funkade", "Neutralt", "Sushins McDonalds", "Fiskig smak i munnen lång tid efter. Hur fräscha var egentligen råvarorna?!?!", "Wasabin blek och konstig".

Prisvärdhet: 2<br />95:- för 13 bitar. Dock fick vi den extra nigiri vi behövde för att det skulle bli jämt antal, utan extra kostnad. Stort pluspoäng för det!

Kuriosa (ej poängbedömt):<br />Vi fick bl a lära oss att en nigiri ska väga 21gr, vilket är lika mycket som människans själ.

Not: Flera av oss som besökt stället tidigare kunde notera att det var enormt stor skillnad på sushin nu jämfört vid tidigare besök då ägaren varit på plats. Visst, vårt besök var i mellandagarna = semestertider, men som kund bör man ändå kunna uppleva en någorlunda jämn kvalité, även då den egentliga expertisen är borta. Annars hade helhetsintrycket blivit ett helt annat, det går inte att komma ifrån.

Se vad vi har gjort här

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Ett smidigt sätt att
lära känna sin nya
hemstad efter flytten.
- Fredrik, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.