Trevlig
plats
Tillbaka

Cappuccino

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

031-13 66 95
Östra Larmgatan 19
Egen fika

Date eller dejt. Vad innebär det? Kan jag förbereda mig innan? Vad vill jag med min date? Hur fort ska man gå fram? Är du och den andra personen mogen? Vad ska jag berätta? Är det några saker jag inte bör berätta? Är vardagar bra eller är en lördag bättre? Ska du bjuda eller ska var och en betala för sig? Ska man tidigt tala om frihet och svartsjuka? Är det bättre att "göra" något aktivt så som biljard, bowling eller dart när man träffas? Ska man sitta på var sin sida av ett bord eller tillsammans i en soffa? Är alkohol bra, om, hur mycket? Kan man ha ett andra likadant möte? När kommer den kritiska tidpunkten då mötet blir vänskap istället för en kärleksrelation? Ska man ta på varandra tidigt i mötet? Är det bra med gemensamma intressen? Kan ni lära nya fritidsintressen av varandra?

Allt detta och fler saker kommer vi att tala om. Målet med mötet är att dela erfarenheter av lyckade och misslyckade dejter. Om vi får tid kan vi även tala om hur man gör när man, första månaden, är inne i en relation och hur man vet att man är inne i en relation.

Lasse / Keenon <img alt="cool" height="20" src="http://citypolarna.se/ckeditor/plugins/smiley/images/shades_smile.gif" title="cool" width="20" >

Se vad vi har gjort här

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att se komentarerna.
Aktivitetssajt
utan tvång till dajt.
- Mitra, Citypolare
Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.