Trevlig
plats
Tillbaka

Vapiano Sturegatan

En plats vi gillar att besöka
Hitta på något här.

Allt du behöver veta om platsen

(1 röster)
08 - 662 2011
Sturegatan 12

Från www.vapiano.se:

Vapiano står för ett framtidsorienterat serveringskoncept som vi kallar "Fresh & fast casual"; detta är en typ av restauranger som vi anser inte finns i Sverige idag, men vi ser ett stort behov av det. Konceptet är egentligen enkelt strukturerat: vi har varken hållit tillbaka på läge eller inredning och atmosfär – och självklart inte på kvaliteten på mat och dryck eller personalen. Det enda vi har skurit ner på är dyrbara servitörer och servitriser. Snabb självservice där kunden får se sin maträtt tillagas framför sina ögon, kombinerat med ett smidigt betalkortssystem, skapar en speciell fascination för Vapiano hos kunderna i de länder där vi har lanserat.

Får det lov att vara en kaka?

Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vill gärna lära känna dig och hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer.
Vi har en obligatoriska kaka som ser till att hålla dig inloggad. Utöver det har vi bara en kaka för att se hur du hittade till oss första gången och en som berättar lite mer om hur du använder sidan. De är valfria.